Kurzy a školenia - Bratislava V - Petržalka: strana 9

Databáza kurzov a školení z rôznych oblastí. Marketing a obchod, Počítače, Jazykové kurzy, Motivácia a sebarozvoj, Účtovníctvo, Personalistika...

Zobrazenie 121 - 135 z 175
Zoradiť podľa
Rekodifikácia úvod do civilného sporového poriadku
0 hodnotení

Prihlásiť sa môžete tu:   http://bpm-educat.com/seminar/detail/100-rekodifikacia-uvod-do-civilneho-sporoveho-poriadku Od 1. júla 2016 nadobudnú účinnosť tri nové zákony – Civilný sporový..

Neaktuálny termín
Transferové oceňovanie
0 hodnotení

Problematika transferového oceňovania sa vyznačuje dynamickým vývojom a dotýka sa vzájomných transakcií medzi závislými osobami. S účinnosťou od 1. januára 2015 sa pravidlá transferového oceňovania..

Neaktuálny termín
Predpôrodný kurz
0 hodnotení

Predpôrodné kurzy GraviFit sú kurzy predpôrodnej prípravy vhodné pre budúce mamičky od 12 týždňa tehotenstva až do pôrodu. Na hodinách sa dozviete všetko dôležité o tehotenstve, pôrode a..

Neaktuálny termín
Kurz Professional Make up Artist
0 hodnotení

Kurz Professional Make up Artist je určený všetkým, od začiatočníkov až po pokročilých, ktorí majú záujem nadobudnúť komplexné znalosti, potrebné pre prácu make-up artistu. Je nevyhnutné, aby každý..

Neaktuálny termín
Kurz Make up&Fashion Styling
0 hodnotení

Kurz Make up&Fashion Styling je najväčším a najkomplexnejším kurzom, ktorý STUDIO22 ponúka. Je určený všetkým, od začiatočníkov až po pokročilých, ktorí majú záujem nadobudnúť komplexné znalosti,..

Neaktuálny termín
Kurz Fashion Stylist
0 hodnotení

Kurz je určený všetkým, od začiatočníkov až po pokročilých, ktorí majú záujem nadobudnúť komplexné znalosti, potrebné pre prácu módneho stylistu. Obsahom kurzu je osvojenie techník módneho stylingu,..

Neaktuálny termín
Rozvoj EQ - seminár pre rodičov
0 hodnotení

Prečo = dôvod rozhodnúť sa V literatúre sa často uvádza, že úroveň výchovy je daná predovšetkým emočnou a ľudskou vyspelosťou rodiča. Takže môžeme povedať, že väčšina šťastných ľudí vychová šťastné..

Neaktuálny termín
Tajomstvo úspešného tímu: Ako doviesť All Stars tím k víťazstvu
0 hodnotení

Vymedzenie 5 aspektov tímového flow - Synergia - Kohézia - Asymptotický efekt - Hodnotová homofília - Mutualizmus Čo narušuje vstup do tímového flow? - Zle pochopený blahobyt - Existenciálne..

Neaktuálny termín
Finančný manažment odmeňovania
0 hodnotení

Čo sa na školení naučíte? Účastníci z HR sa naučia, čo je dôležité pre motiváciu zamestnancov – odmeňovanie nielen finančné ale tzv. „all-in“ (vrátane napr. ocenenia, poďakovania a..

Neaktuálny termín
Talent Magnet - ako pritiahnúť a udržať si talenty
0 hodnotení

Pomocou krátkeho testu ukážeme, aký štýl vedenia ľudí účastníci používajú. Ukážeme štyri typy osobnosti talentov a spôsob, ako ich viesť a rozvíjať. Ukážeme spôsoby, ako (nielen) talenty motivovať,..

Neaktuálny termín
Finančný manažment pre nefinančných manažérov
0 hodnotení

Ľudia sú zdrojom činností. Činnosti sú zdrojom nákladov. Náklady sú zdrojom toku peňazí (a problémov ak nie sú správne riadené; správne riadené náklady môžu byť zdrojom výnosov). Nie každý tok peňazí..

Neaktuálny termín
Kapitánsky kurz - veliteľ námorného rekreačného plavidla
0 hodnotení

Získajte preukaz, ktorý platí na moriach po celom svete! (oblasť plavby C do 12 námorných míľ od pobrežia, pre plachetnice aj motorové jachty do 24 metrov a 12 osôb na palube) MAXO má 20 rokov..

Neaktuálny termín
Master Change: Ako úspešne riadiť zmenu s Marianom Jelínkom
0 hodnotení

⚡️ 5 hodín nabitých praktickými radami ako úspešne zvládnuť zmeny v organizácii ☝

Neaktuálny termín
Individualna ANGLICTINA CEZ SKYPE  * DO PRACE? * NA POHOVOR? * MATURITA? * ČESKO * SLOVENSKO
0 hodnotení

Hladáte spôsob ako sa učit angličtinu cez skype bez stresu z iných ľudí okolo, bez straty času a peňazí dochádzaním? Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova iba Vy a trpezlivý..

Neaktuálny termín
Kurz Efektívneho rodičovstva
0 hodnotení

Zásadný rozdiel medzi rodičmi, ktorí majú spokojné a šťastné deti a rodičmi, ktorí zažívajú každodenné hádky a boj o moc je ten, že nerobia stále tú istú chybu. Kurz Efektívneho Rodičovstva..

Neaktuálny termín