Kurzy motivácie a osobného rozvoja: strana 8

Zobrazenie 106 - 120 z 195
Zoradiť podľa
Ako sa stať lektorom a školiteľom
0 hodnotení

Komunikačné a prezentačné zručnosti lektora Verbálna a neverbálna komunikácia lektora Sebareflexia a sebaovládanie lektora Osobnosť lektora a jej rozvoj Príprava a dizajn tréningu ..

Neaktuálny termín
Manažérske zručnosti
0 hodnotení

Obsah kurzu Manažérske štýly riadenie a vedenia Riadenie zamerané na ľudí a na úlohy – výhody a nevýhody Diagnostika Vašich riadiacich schopností Ako správne motivovať k vyššiemu pracovnému..

Neaktuálny termín
Ako si vybudovať pasívny príjem predajom ebookov na Amazone
0 hodnotení

V dnešnej dobe môže písať takmer každý, kto pozná abecedu a vie zapnúť počítač. Druhá vec je, či vám za vaše písanie bude aj niekto platiť. Písať do šuflíka je výsadou veľkých spisovateľov ale účet..

Neaktuálny termín
Time management a produktivita
0 hodnotení

Obsah kurzu Časový audit dňa Diagnostika tzv. žrútov času Time managementy 3 a 4 generácie Paradigmy časového managementu Plánovacie systémy Disciplína a dôslednosť pri plánovaní Osobný..

Neaktuálny termín
Mentálne techniky na zvládanie stresu, ONLINE
0 hodnotení

Náš život je plný stresu, obzvlášť v tomto čase. Keď náš stres prekročí určitú hodnotu, začne nám to komplikovať život: Zníži našu schopnosť riešiť problémy, zhorší naše vzťahy s inými ľuďmi i..

Neaktuálny termín
Konflikty-ako ich riešiť
0 hodnotení

Bohužiaľ je to tak, že či chcem alebo nie, tak konfliktom sa nebudeme môcť úplne vyhnúť.Otázka teda nie je či konflikt vznikne. Ale skôr kedy vznikne a potom, ako sa nám ho podarí zvládnuť. Aj keď..

Neaktuálny termín
Ako si urobiť vlastný podcast
0 hodnotení

Hovoria ti že máš príjemný hlas? Rád rozprávaš? Máš blog alebo web, kde by si chcel uverejňovať čo ti beží hlavou? Písanie článkov ťa až tak veľmi nebaví? Potom je dosť možné, že zrovna tvoj vlastný..

Neaktuálny termín
Ako začať podnikať s eshopom
0 hodnotení

Začať podnikať s e-shopom je relatívne ľahkou a jednoduchou cestou, ako sa ponoriť do sveta online podnikania. E-shop je niečo, čo viete vytvoriť s minimálnymi investíciami, takmer zadarmo. Môžete sa..

Neaktuálny termín
Ako si zarábať organizovaním webinárov
0 hodnotení

Aj vďaka súčasnej situácii, kedy sa takmer všetko vzdelávanie, prednášky, workshopy, ale aj kultúrne podujatia (a to samozrejme nehovorím o klasickej školskej výučbe) presúvajú do online priestoru,..

Neaktuálny termín
Emočná inteligencia - ako zvládať emócie. ONLINE
0 hodnotení

Predstavte si nepríjemného kolegu, alebo zamestnanca, ktorý síce podáva vysoké výkony, ale stále má deštruktívne poznámky. Útočí na kolegov, aj na vás a namiesto toho, aby problémy riešil, tak ich..

Neaktuálny termín
Ako začať podnikať na burze: princípy a zásady
0 hodnotení

Zarábanie na burze kedysi patrilo medzi biznis modely, ktoré boli vyhradené len pre “veľké zvieratá”. Bežný človek si proste nemohol len tak otvoriť niekde účet a začať obchodovať. A aj keď by sa mu..

Neaktuálny termín
Ako sa prestať hnevať ONLINE
0 hodnotení

Hnevajú vás niektoré veci vo vašom živote? Hnevajú vás príbuzní, (ex)partneri, známi či kolegovia? Dokážete sa rozčúliť na úplnej maličkosti? Hnev pomáhal našim predkom prežiť tým, že ich fyzicky..

Neaktuálny termín
Sebariadenie
0 hodnotení

Sebariadenie patrí, alebo by aspoň malo patriť medzi základné zručnosti každého človeka, ktorý chce na sebe pracovať. Je jedno o čo sa snažíš, či je to práca, peniaze alebo napríklad vzťahy, ..

Neaktuálny termín
Ako si vybudovať vlastný biznis
0 hodnotení

V dnešnej neistej dobe je dobré mať niečo svoje, vlastné. Niečo čo vám dáva pocit nezávislosti a slobody. Niečo, čo vám príde vhod ak prídete o prácu alebo niečo, čo vám pomôže naplniť si svoje..

Neaktuálny termín
Ako zorganizovať úspešný workshop
0 hodnotení

Za 26 rokov mojej lektorskej práce som odškolil viac ako 3000 účastníkov a zrealizoval stovky školení, prednášok, workshopov alebo tréningov. V súčasnej dobe vďaka rozličným vzdelávacím platformám sa..

Neaktuálny termín