Time management a redukcia stresu

Organizátor kurzu: Open Mind Centrum
Time management a redukcia stresu
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava
Mickiewiczova 2
Open Mind Centrum
POČAS CELÉHO ROKA
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Dvojdenný seminár  Time a stress management s Jitkou Ševčíkovou  je zameraný na time management, praktické manažérske zručnosti, sebapoznanie a rozhodovanie v ťažkých situáciách, Zameriava sa na stanovovanie priorít, učí ako zvládať stresové situácie. Sú v ňom zahrnuté metódy, ako lepšie využiť svoj ​​potenciál, naučiť sa delegovať, rozpoznať svoje silné a slabé stránky a podľa toho plánovať a orientovať sa vo svojom živote a prioritách.

Hlavné témy tohto workshopu: - Prevencia proti stresu – rozpoznanie vlastných stresorov, rozdelenie na ovplyvniteľné a neovplyvniteľné, upozornenie na stres, ktorému je možné predchádzať, naučenie aktívnej techniky na priamu redukciu už vzniknutého stresu a identifikácia vlastných hraníc stresu. 
 - Prevencia v oblasti časového zvládania (efektívneho time managementu) – v tejto časti sa seminár zameriava na stanovovanie priorít a cieľov, umenie delegovať, rozlíšiť, čo sa delegovať dá a čo nie, rozhodovanie v ťažkých situáciách (pod časovým nátlakom), motiváciu a sebamotiváciu, cvičenie na tréning pamäte a stanovovanie si vlastných priorít.


Program semináru:
Prvý deň:Vstupná analýza samého seba:Cieľom vstupnej analýzy je uvedomiť si svoje krátkodobé osobné i pracovné ciele, silné stránky a slabiny, stresory a ich spúšťače, motivačné a demotivačné faktory v práci. Sú to aspekty, ktoré môžu spôsobovať stres, neúspech pri vyjednávaní a zlý časový management. Analýza je formou workshopu a interaktívneho zdieľania.

Cieľ kurzu

Trvanie kurzu 2 dni od 9.00 do 16.00
Počet účastníkov - min. 10 max 20

Lektori:

Jitka Ševčíková

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku