Jednoduché účtovníctvo

Organizátor kurzu: Agentúra JASPIS s.r.o.
Jednoduché účtovníctvo
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
28.11.2015 - 05.12.2015
Banská Bystrica
Skuteckého 5
budova Evanjelického gymnázia
od 8:00 do 15:00
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Na kurze sa naučíte samostatne viesť jednoduché účtovníctvo, spracovávať všetky tlačivá, daňové doklady a daňové priznania k DPH a k dani z príjmov fyzických osôb. Zoznámite sa s najčastejšie sa vyskytujúcimi prípadmi účtovania a vedenia agendy v podmienkach jednoduchého účtovníctva. Kurz je zameraný na praktické postupy účtovania v jednoduchom účtovníctve (peňažný denník, evidencia pohľadávok a záväzkov, majetku a iné).

V cene kurzu sú študijné materiály, tlačivá, zákon o účtovníctve, zošit, pero a vo vybraných mestách bezplatné občerstvenie (káva a čaj). Súčasťou materiálov je aj krátky anglický a nemecký slovník pre účtovníkov.

Kurz je zostavený tak, aby účastníkov dôsledne pripravil pre prax. Kurzy sú vedené lektormi s bohatými skúsenosťami v odbore a poskytujú reálne príklady z účtovnej agendy. Absolventi sú pripravení na samostatné vedenie účtovníctva vďaka aktuálnym informáciám a dostatočnému času venovanému na získanie praktických zručností.
Po úspešnom absolvovaní kurzu "Jednoduché účtovníctvo" získate osvedčenie.

Cieľ kurzu

Obsah:

1. Zákon o účtovníctve
2. Účtovné doklady
3. Majetok
4. Pomocné knihy
5. Peňažný denník
6. Účtovné výkazy
7. Leasing
8. Daňové priznanie

Cieľová skupina

Kurz je určený pre začiatočníkov, ktorí nemajú s účtovníctvom praktické skúsenosti a chcú sa naučiť viesť účtovnú agendu v jednoduchom účtovníctve. Využijú ho podnikatelia - živnostníci, zamestnanci malých firiem, prípadne tí, ktorí si chcú rozšíriť svoje vedomosti v tejto oblasti.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku