Kreatívne kurzy a krúžky pre deti: strana 4

Zobrazenie 46 - 54 z 54
Zoradiť podľa
Paličkovaná čipka
0 hodnotení

Na kurze sa deti naučia základné väzby paličkovanej čipky. Deti si vyhotovia vzorníky jednotlivých väzieb a čipkované obrázky podľa vlastných návrhov. Rozsah kurzu: 20 hodín / 10 lekcií / 1..

Neaktuálny termín
Textilná dielňa
0 hodnotení

Na kurze si deti vyskúšajú rozličné textilné techniky (napr. šitie, vyšívanie, plstenie, batikovanie, tkanie na doštičke a na ráme, zápästková technika). Deti si vyhotovia hračky a úžitkové..

Neaktuálny termín
Hrnčiarska dielňa
0 hodnotení

Na kurze si deti vyskúšajú modelovanie z hliny a točenie na hrnčiarskom kruhu. Naučia sa výrobky zdobiť engobovaním a glazovaním. Deti si vyhotovia figúrky s motívom zvierat a postáv, reliéfy,..

Neaktuálny termín
Tvorivé dielne pre deti: Ako \"namaľovať\" správne škvrnu
0 hodnotení

Lektor: Monika Pascoe Mikyšková Čo sú to výrazové prostriedky a prečo sú dôležité vo svete výtvarného umenia. Výrazovým prostriedkom môže byť bod, čiara ale i škvrna. Poznáme veľa podôb čiar,..

Neaktuálny termín
Keramika
0 hodnotení

Môcť sa len tak hrať s hlinou a vytvoriť niečo krásne. To nie je iba sen, toto môžete skutočne zažiť na našom krúžku. My pripravíme materiál, pomôcky a všetky vypálené výrobky si odnesiete domov ako..

Neaktuálny termín
Kurz nielen divadelných zručností Bez opony
0 hodnotení

Tvoríme v uvoľnenej atmosfére s cieľom oddýchnuť si, nabrať energiu. V stúpime do príbehov, vyskúšame si byť chvíľu niekým iným, učiť sa komunikovať (slovom, gestom, mimikou, pohybom),..

Neaktuálny termín
Hľadanie strateného času - kurz pre mladých vo veku 13-17 rokov
0 hodnotení

S pravidelnými stretnutiami pre mladých ľudí vo veku 13-17 rokov v SNG s názvom Hľadanie strateného času pokračujeme aj v novom polroku! Tvorivé aktivity a diskusie vo výstavách pokračujú..

Neaktuálny termín
FOTOGRAFICKÝ KRÚŽOK
0 hodnotení

Pomôžeme Vám rozvinúť talent Vášho dieťaťa. Hravým spôsobom ho zasvetíme do fotograficko-výtvarného sveta. Dozvie sa niečo o dejinách fotografie i umenia. Naučíme ho odfotiť pekný portrét, či..

Neaktuálny termín
DENNÝ FOTOGRAFICKÝ A GRAFICKO-FOTOGRAFICKÝ  TÁBOR PRE DETI A MLÁDEŽ ( 8 - 18 rokov )
0 hodnotení

FOTOGRAFICKÝ TÁBOR Majú Vaše deti vzťah k fotografii a chceli by ste, aby ho rozvíjali? Môžeme Vám pomôcť! Naučíme deti odfotiť pekný portrét, či zachytiť príjemné chvíle na dovolenke. Ukážeme..

Neaktuálny termín