Kurzy a školenia - Nitra: strana 3

Databáza kurzov a školení z rôznych oblastí. Marketing a obchod, Počítače, Jazykové kurzy, Motivácia a sebarozvoj, Účtovníctvo, Personalistika...

Zobrazenie 31 - 40 z 40
Zoradiť podľa
Lešenári, pilčíci, práca vo výškach
0 hodnotení

Periodická a aktualizačná odborná príprava lešenárov, pilčíkov, školenie montážnych pracovníkov a školenie pracovníkov na prácu vo výškach a nad voľnou hĺbkou (aj s použitím osobných..

Neaktuálny termín
Otvorený deň ZDARMA Nitra - 2 v 1 pre váš eshop aj firemný web
0 hodnotení

Prvá časť od 9 - 12 hod. Ako získať z eshopu čo najviac Ako viac zarábať v eshope pri rovnakom počte klientov a rovnakej konverzii. Praktické prepočty. Výhody a úskalia internetového..

Neaktuálny termín
Strojníci stavebných, poľnohospodárskych strojov a motorových vozíkov
0 hodnotení

Aktualizačná odborná príprava obsluhy stavebných mechanizmov, poľnohospodárskych strojov, motorových vozíkov a kurz mobilných zamestnancov   Vzdelávanie je zamerané na vykonávanie..

Neaktuálny termín
Školenie zástupcov zamestnancov pre BOZP
0 hodnotení

Vzdelávanie a výcvik zástupcov zamestnancov pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci -          v zmysle § 19 ods.1) Zákona 124/2006 Zz o BOZP: zamestnávateľ je povinný vymenovať jedného..

Neaktuálny termín
Emočná inteligencia trénera a práca s emóciami
0 hodnotení

Workshop je zameraný na rozvoj emočnej inteligencie trénerov a ľudí pracujúcich so športovcami. Okrem trénerov je určený inštruktorom, mentálnym trénerom, koučom, učiteľom, a poradcom. Obsahom..

Neaktuálny termín
Growth Mindset - ako pomáhať mladým športovcom, aby rástli
0 hodnotení

Workshop je zameraný na podporu športového a osobnostného rastu mladých športovcov. Je určený športovým trénerom a rodičom mladých športovcov. Rastové nastavenie mysle (growth mindset) je dôležitým..

Neaktuálny termín
Kurz Efektívneho rodičovstva v Nitre
0 hodnotení

Zásadný rozdiel medzi rodičmi, ktorí majú spokojné a šťastné deti a rodičmi, ktorí zažívajú každodenné hádky a boj o moc je ten, že nerobia stále tú istú chybu. Kurz Efektívneho Rodičovstva..

Neaktuálny termín
Emócie rodičov a mladých športovcov
0 hodnotení

Často sa nás rodičia športovcov pýtajú na situácie, keď ich deti alebo oni sami prežívajú silné emócie. Dieťa plače na tréningu a počas súťaže, hnevá sa cez zápas alebo ťažko zvláda prehry a..

Neaktuálny termín
Envirozážitok
0 hodnotení

Zaujíma vás ekológia a životné prostredie? Radi by ste pripravili zážitkové aktivity alebo programy (škola v prírode, tábor) s environmentálnou tematikou? Absolventi trojfázového..

Neaktuálny termín
AOP personálu vyhradených plynových a tlakovýc
0 hodnotení

Aktualizačná odborná príprava pracovníkov vykonávajúcich činnosti na vyhradených plynových a tlakových zariadeniach (revízni technici, pracovníci pre opravu, obsluhu, chladiari, kuriči).  Pre..

Neaktuálny termín