ARTY PÁRTY

Organizátor táboru: OZ Metanoia - umením k zdraviu
ARTY PÁRTY
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
02.08.2021 - 06.08.2021
Nemšová
Mestské múzeum Nemšová, Kultúrne centrum Nemšová a súkromná chata MINOR
Nemšová
pondelok - piatok od 8:00 - 18:00 h
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento tábor
Chcem hodnotiť



O tábore
Objednávka
Kontakt

Obsah táboru

PRIHLASOVANIE na II. TURNUS ARTY PÁRTY /2.8.-6.8.2021/ spustené do 15. júna 

Umelecký, denný tábor ARTY PÁRTY prepája postupy digitálnych a nedigitálnych technológií, ako kreslenie prstom po tablete, čarovanie s looperom, či s mogees. Nebude chýbať aj tvorenie pod holým nebom, výroba looney tunes a cartoons postavičiek, letné kúpanie v bazéne, prekážkové a senzorické hry v prírode. Lektorky otvárajú v auguste 2021 už 2. turnus tvorivého tábora, o ktorý je veľký záujem aj preto, že je pre deti vstupenkou na účinkovanie v rôznych umeleckých projektoch, v TV seriáloch, či v rádiu.

Hlavná organizátorka, umelkyňa Kristína Bartošová  je známa tým, že prepája svoje umelecké aktivity s malými umelcami a do svojich projektov zapája šikovné deti. Angažuje sa na poli viacerých umeleckých aktivít - pre dospelých tvorí pod pseudonymom Kristína Prekopová, účinkovala v českom filme, v rôznych slovenských seriáloch, naposledy ste ju mohli vidieť v seriáli Oteckovia. Skúsenosti má s tvorbou textov, hudby, s reklamou, dabingom, prácou v komerčných rádiách i v TV, načítavaním audiokníh, často je pozývaná zasadnúť do porotcovského kresla rôznych detských súťaží, moderuje rôzne komerčné i charitatívne akcie. Aktuálne ako autorka, moderátorka a scenáristka pracuje v bojnickom Rádiu BETA a pripravuje reláciu pre deti mladšieho a staršieho veku - LUNAPARK. Tiež ako speváčka Tinka Bublinka pripravuje audioknihu s piesňami Tinky Bublinky, na ktorej sa môžu podieľať aj Vaše talentované deti.

Lektorky okrem iného deťom predstavia všelijaké zaujímavé, nevšedné hudobné nástroje a mašinky, ktoré budú súčasťou záverečnej multimediálne šou.
Viac info na

Lektori:

PaedDr. Kristína Bartošová a Mgr. art. Martina Kachlová ArtD.

Tábor je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa tento detský tábor? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o tábore
Páči sa ti tábor? Povedz o tábore svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Teatro
Wachumba ck, s.r.o