AKRYL - Kreatívne techniky maľby od A po Z

Organizátor kurzu: Vytfit
AKRYL - Kreatívne techniky maľby od A po Z
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava
Stromová 18
Dom kultúry Kramáre
1x týždenne
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Kurz ponúka nenáročné oboznámenie sa s technikami a postupmi malovania akrylovými farbami. Každá z 8 vzájomne nadväzujúcich lekcií kurzu je samostatným projektom zameraným na konkrétnu oblasť. 

Cieľ kurzu

  • Postup a spôsob prípravy podkladu, výber a použitie médií, to podstatné o farbách, ich spôsobe miešania a nanášania (K dispozícii sú textové prílohy so všetkými potrebnými informáciami).

  • Techniky náčrtu, výstavby obrazu, Transparentné a netransparentné techniky maľby.(práca s 2 druhmi akrylových farieb) Oboznámenie sa so špecifikami maľby zátišia, portrétu, figúry a krajinných scenérií.

  • Techniky malby štetcom, špachtlou a inými nástrojmi, premaľba štruktúr vytvorenej pastou,alebo gelom, práca s retardérom, tónované podklady, tieňovanie, stupňovanie tónov, farebná modulácia, maskovanie, sgrafitové efekty a lazúrovanie, rozstrekovanie, impasto,

  • Názorné, praktické vysvetlenia ako dosiahnuť plastické efekty, vzdušnú perspektívu, hĺbku krajiny, ako namaľovať oblohu s oblakmi, more a vlny, spôsob farebného modelovania portrétu, figúry, zátišia, atd.

  • Analýza, kópia, parafráza,alebo štylizácia známeho diela podľa výberu, (Spontánny realizmus, Impresionizmus, Popart, Abstrakcia, Akčná maľba atď. + Kombinované techniky akrylu). Každý si odnesie viac ako 14 obrazov a štúdii.

Cieľová skupina

Program je určený pre každého, bez vekového obmedzenia.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku