Kurz denný a večerný makeup pre vizážistov

Organizátor kurzu: Essence of Beauty
Kurz denný a večerný makeup pre vizážistov
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava – Ružinov
Seberíniho 9
Essence of Beauty
8:30 – 17:00
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Kurz líčenia je určený začínajúcim vizážistom.
Ovládaš už základné techniky líčenia? Chcel/-a by si sa ešte zdokonaliť v líčení? Nie je Ti úplne jasný rozdiel medzi denným a večerným makeupom? Nevieš čo a ako použiť na denné a večerné líčenie?

Obsah kurzu:
Povieme si ako zistiť potreby a predstavy klientky a ako ich premeniť na krásne líčenie, s ktorým bude zákazníčka spokojná. Naučíme sa aký je rozdiel medzi denným a večerným líčením, aké produkty a farby použiť na každé z nich. Ukážeme si ako tieto produkty používať čo najefektívnejšie. Vyskúšate si použitie trblietok, pigmentov, vodových, gelových a tekutých liniek, lepenie umelých rias, matné aj perleťové trblietavé očné tiene, nude rúže, aj rúže vo výrazných krikľavých odtieňoch. Povieme si, kedy a na akú príležitosť sa hodí dymové líčenie. Zistíme, čo je teória farieb a ko ich používať pri líčení.
Kurz je rozdelený na teóriu a prax. V praktickej časti si vyskúšate oba typy líčenia. Na praktické cvičenia líčenia kladiem dôraz a každému sa venujem individuálne, kontrolujem Vašu techniku a dozerám na Vašu prácu. Snažím sa spolu s Vami prekonať Váš strach a zábrany a podporiť Vašu fantáziu a kreativitu.
Po absolvovaní kurzu obdržíte osvedčenie.

Čo si priniesť: Vlastné štetce, zápisník a pero. Modelku si doviesť nemusíte, líčite sa navzájom, na kurze je vždy párny počet účastníkov. Pleťovú aj dekoratívnu kozmetiku budete mať k dispozícii. Je zabezpečené malé občerstvenie a pitný režim.

Cieľ kurzu

Dĺžka kurzu:  cca 8 hod 

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


REKVALIFKAČNÝ KURZ KOZMETIČKA-KOZMETIK
Vzdelávacia agentúra AMOS-K, spol. s r.o.