Kurz líčenia pre vizážistov

Organizátor kurzu: Essence of Beauty
Kurz líčenia pre vizážistov
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
12.12.2015
Bratislava – Ružinov
Seberíniho 9
Essence of Beauty
8:30 – 17:00
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Obsah kurzu:
Naučíme sa ako pripraviť pleť na líčenie, ako si urobiť dokonalý základ a aké pomôcky pri tom používať. Vyberieme najvhodnejšie produkty na každý typ pleti. Povieme si ako vybrať správny odtieň makeupu a čím ho nanášať, ako pracovať s korektormi a rozjasňovačmi, kam nanášať lícenku a ako kontúrovať tvár.
Budeme sa venovať líčeniu očí a pier. Zorientujeme sa v rôznych typoch očných tieňov. Ukážeme si rôzne techniky líčenia očí – ako dosiahnuť prirodzený denný vzhľad, aj ako zvládnuť večerný makeup. Naučíme sa upravovať obočie, používať ceruzky, očné linky, lepiť umelé mihalnice a trsy.
Povieme si ako ošetriť suché a popraskané pery pred líčením, ako ich zväčšovať / zmenšovať a aký odtieň rúžu / lesku vybrať k jednotlivým typom líčenia.
Na záver sa naučíme fixovať celý makeup.
Kurz je rozdelený na teóriu a prax. Na praktické cvičenia líčenia kladiem dôraz a každému sa venujem individuálne, kontrolujem Vašu techniku a dozerám na Vašu prácu. Snažím sa spolu s Vami prekonať Váš strach a zábrany a podporiť Vašu fantáziu a kreativitu. 
Po absolvovaní kurzu obdržíte osvedčenie.

Čo si priniesť: Vlastné štetce, zápisník a pero. Modelku si doviesť nemusíte, líčite sa navzájom, na kurze je vždy párny počet účastníkov. Pleťovú aj dekoratívnu kozmetiku budete mať k dispozícii. Je zabezpečené malé občerstvenie a pitný režim.

Cieľ kurzu

Dĺžka kurzu:  cca 8 hod

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


REKVALIFKAČNÝ KURZ KOZMETIČKA-KOZMETIK
Vzdelávacia agentúra AMOS-K, spol. s r.o.