PRINCE2® Combo

Organizátor kurzu: TAYLLOR & COX Slovensko, a. s.
PRINCE2® Combo
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
09.11.2015
Bratislava
23.11.2015
Bratislava
5 Dní
Bratislava
Lazaretská 23
TAYLLOR & COX
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Získajte základný background metodiky projektového riadenia PRINCE2® Foundation (3 dni) vrátane certifikačnej skúšky. Následne na úrovni Practitioner (2 dni) zdokonalíte techniky využitím štandardu na reálnom projektovom scenári v rôznych situáciách.  
Prečo intenzívny 5 - dňový combo kurz? Cenovo - atraktívny manažérsky combo kurz pre všetkých záujemcov o projektové riadenie. V rámci prvých 3 dní získate potrebné základy metodiky. Dokážete sa orientovať v terminológii, ktorá je medzinárodným štandardom. Získate základné povedomie o benefitoch a výhodách PRINCE2®. Nadväzujúce 2 dni ešte viac posilnia a rozvinú Vaše schopnosti. Budete testovať osvedčené postupy na simulovaných príkladoch. Získate také skúsenosti, ktoré sa vyžadujú v praxi.

nvestovať do externých projektových manažérov? Nie je potrebné
  • Vďaka PRINCE2® Combo školeniu získajú Vaši pracovníci know-how. Zvládnete tak vlastnými zdrojmi vytvoriť či upgradovať projektovú metodiku v organizácii.

  • Za jediný týždeň získajú absolventi profesionálne manažérske návyky a sú pripravení plniť všetky úlohy v rámci projektu. V neposlednom rade je výhodou taktiež finančná úspora kompaktného kurzu.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Design To Cost Akadémia
ICG Integrated Consulting Group Slovakia s. r. o.