Výučba klavíra

Organizátor kurzu: Musicana
Výučba klavíra
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava
Karpatskej ul.2
YMCA
POČAS CELÉHO ROKA
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Kontakt

Obsah kurzu

Štýl výučby: Po zvládnutí základných prstových techník sa žiak môže ďalej venovať štýlu hry, ktorý má rád.
  • rockové klávesy
  • jazzový klavír
  • základy klavíra + populárny klavír

Hudobná teória: Je nám úplne jasné, že nie každý má rád hudobnú teóriu. Preto ju môžete v našej akadémii zredukovať na minimálnu možnú mieru. Ak budete chcieť hrať len pre seba a nič viac, nikto Vás notami trápiť nebude. Ak ale učiteľovi poviete, že sa chcete venovať nástroju vážnejšie, tak sa teórii budete musieť venovať o niečo viac. Teória sa berie na hudobných príkladoch v konkrétnom hudobnom štýle. Ďalej sa dá potom študovať aplikovaná teória -> jazzová, rocková a pod.

Vek študenta: Učiť sa hrať na klavíri sa dá v každom veku. Samozrejme, ak už máte viac ako 35 rokov, pravdepodobne z Vás nevychováme koncertného majstra, ale svoje obľúbené hitovky Vás naučíme. Máme študentov od 6 do 60 rokov, takže neváhajte a splňte si svoj sen ešte dnes!

Učitelia:
  Pri individuálnej výučbe Vám bude pridelený skúsený pódiový hráč s pedagogickou praxou, ktorý Vám rád zodpovie všetky Vaše zvedavé otázky ohľadne klavíra a všetkého, čo k tomu patrí.

Ako sa môžete zapísať: Zapísať na kurzy sa môžete priebežne počas celého roka, vyučuje sa aj počas prázdnin. Stačí, ak vyplníte prihlášku alebo zavoláte na tel. 0911 111 717, kde Vám náš poradca študentov poskytne ďaľšie informácie.

Cieľová skupina

Začiatočníci, mierne pokročilí, pokročilí

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku