Bezkonfliktné partnerstvo

Organizátor kurzu: Lenka Urban
Bezkonfliktné partnerstvo
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
09.10.2015 - 11.10.2015
Bratislava - Ružinov
Pluhová 25
Open Space
Piatok, 09. 10. od 18:30 do 21:30
Sobota, 10. 10. od 8:30 do 17:30 (obedňajšia prestávka 12:00 - 13:30)
Nedeľa, 11. 10. od 8:30 do 16:30 (obedňajšia prestávka 11:30 - 13:00)
150 EUR/pár/víkend, pre účastníkov niektorého z predchádzajúcich kurzov piatich jazykov lásky alebo života bez konflitkov je pripravená zľava v hodnote 20 Eur. Stačí poznamenať do prihlášky kurz, ktorého ste sa zúčastnili.
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

  • Riešili ste doteraz s partnerom konflikty tak, že ste ich obchádzali, ignorovali ich alebo sa jednoducho pohádali a zranili jeden druhého?
  • Cítite, že vás konflitky vo vzťahu vyčerpávajú a narušujú intimitu a spojenie s partnerom?
  • Záleží vám na tom, aby ste mali so svojim partnerom harmonický vzťah?

Pozývame vás na seminár o láske a komunikácii v partnerskom vzťahu, o tom, prečo si niekedy nerozumieme ani s tými najbližšími a o tom, ako je to možné zmeniť k obojstrannej spokojnosti.

Každý muž a každá žena, áno aj ten Tvoj i tá Tvoja, túžia po  harmonickom vzťahu naplnenom láskou, dôverou a porozumením. 
Pokiaľ sa spýtate párov, ktoré spolu žijú niekoľko desiatok rokov, na recept šťastného partnerstva, odpovedia Vám, že sa spoločne starajú o ich vzájomný vzťah a dávajú mu svoju energiu a čas. Že sa naučili vzájomnej podpore, vedia oceniť jeden druhého a v neposlednom rade si prejavujú vzájomnú pozornosť. Okrem nežností vypĺňajú spoločné chvíle aj inými aktivitami  - rozhovormi, zdieľaním, porozumením. Navzájom načúvajú jeden druhému a sú ochotní hľadať riešenia a kompromisy namiesto presadzovania “svojej“ pravdy. Taktiež sa zhodnú na tom, že najťažšou úlohou pre nich bolo naučiť sa spolu komunikovať vo vypätých a krízových situáciách tak, aby jeden druhého nezranili.  

Väčšina problémov vo vzťahu totiž vzniká z nedostatočnej komunikácie medzi partnermi. Ono komunikovať spolu o témach, ktoré nám nie sú príjemné, to nás nikto nenaučil. A tak sa niekedy zbytočne vo vzťahu cyklujeme v obvineniach, vo vzájomnom nepochopení a vlastnej, často mylnej, interpretácii toho, ako náš partner reaguje. Muž sa stáva neprístupným, keď by žena potrebovala, aby sa otvoril. Žena reaguje zakaždým inak, čo muža privádza do rozpakov a môže byť z toho zmätený. Do svojich vzťahov si prinášame aj naučené stereotypy reakcií zo svojich rodín a mnohokrát reagujeme spôsobom, ktorý sme odkopírovali od našich rodičov, bez toho aby sme sa zamysleli nad jeho prospešnosťou.

Preto sme pre Vás pripravili víkendový seminár, na ktorom si vyskúšame, ako riešiť konflikty nenásilnou cestou, ako správne vyjadrovať vlastné pocity a potreby partnerovi a ako mu prejaviť lásku tak, aby sa cítil doslova v siedmom nebi. Pozrieme sa na rozdiely medzi ženským a mužským prístupom k riešeniu situácií (Mesačná žena a Slnečný muž), preberieme, ako nás vo vzťahu ovplyvňuje ženský cyklus, a naučíme sa techniku spracovávania emócií. Popreťahujeme si aj telo nenáročným cvičením a uvoľníme myseľ jednoduchou no liečivou relaxáciou.

Lektori:

Daniel a Lenka Urbanovi

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku