KOMÉTA denný jazykový tábor

Organizátor táboru: Remedios
KOMÉTA denný jazykový tábor
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
11.07.2016 - 15.07.2016
Bratislava
+ okolie
Areál ZŠ Nevädzová 2
08:00 - 16:30
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento tábor
Chcem hodnotiť



O tábore
Objednávka
Kontakt

Obsah táboru

Pripravili sme pre Vas denný jazykový tábor. Teda pre Vaše deti. Nuž veru hej. Veď si to len predstavte. Týždeň je Vaše dieťa počas prázdnin v skupinke rovesníkov, kde sa vyblázni a priučí všakovakým veciam. Zväčša podľa princípov slobodného unschoolingu a Montessori pedagogiky. Vy na druhej strane máte doma pohodu, ticho a kľud. Čosi prekrásne! :)

Návrat k pohybu, hre, tancu a prírode. Načúvanie spevu vtákov, šumu lesa a tajnej reči divočiny. Samozrejme aj v cudzom jazyku. Rozprávanie o mytológii. Zážitok v kolektíve a prírode. Budeme venovať pozornosť nášmu zdraviu a úcte k životu. V tábore Vaše dieťa stretne nových kamarátov, predstaví sa a zoznámi, zahrá hry, aj divadielko v cudzom jazyku, naučí sa nové slovíčka. Čakajú nás zaujímavé súťaže a aktivity v areáli školy, kondičný tréning, návšteva lezeckého centra, kúpaliska a detského múzea. V prípade nepriaznivého počasia sa z herne stane tvorivá dielnička, kde budeme kresliť, modelovať a vyrábať masky na záverečný karneval, potom bubnovať, tancovať aj oddychovať pri čítaní lesných rozprávok, no a nakoniec sami rozprávať príbehy. Na záver si môžeme opekať pri ohníku, a fotografovať sa s kamošmi a rodičmi. Tešia sa na Vás: LUCY a DANITO.

V prípade záujmu sa môžete prihlásiť telefonicky 0905194093, emailom: [email protected], alebo vyplnením nezáväznej prihlášky.
KOMÉTA denný jazykový tábor pre deti od 7 do 12 rokov 
v dňoch 11.07. až 15.07. 2016 .. (08:00 až 16:30) 
Miesto: Areál ZŠ Nevädzová 2, Bratislava 

Pedagógovia:
LUCY (Mgr. Lucia Ďurdinová, učiteľka anglického jazyka na ZŠ) 
DANITO (Daniel Godány, anglický/španielsky jazyk, tanec a rytmika).

V cene je zahrnutá strava (obed, olovrant), pitný režim, cestovné, vstupné, učebné materiály, lektori Anglického a Španielskeho Jazyka, výučba jazyka v rozsahu 15 hodín, sprievodný program. Nie je zahrnuté úrazové poistenie.

Nižšia cena do 15.05.
- predpredaj 105 € komplet
- na mieste 25 € / za každý deň jednotlivo

Ďalšia zľava 10 %
- súrodenci
- klienti Go-Dany.sk 
- klienti Flamenco.sk 

Účastnícky poplatok môžete zaplatiť v plnej sume osobne po príchode na mieste, alebo v zľavnenom predpredaji online  alebo prevodom na účet: SK8309000000000010698967 

Pri platbe v hotovosti akceptujeme aj lokálnu menu BRATISLAVSKÝ ŽIVEC aj REMEDIOS GIFT VOUCHER. Zároveň, pripravte si prosím pre nás kópiu zdravotného preukazu dieťaťa, alebo údaje o poistení. 

Našim cieľom je interaktívne a zážitkovo uspokojovať potreby študentov každého veku. S nami získate nové zručnosti, nových priateľov, nový pohľad na svet, novú inšpiráciu. V prirodzenom rytme, hrdo a s ľahkosťou podáte svoj životný jazykový výkon. Všetko je to o ľuďoch. Takéto ste ešte nezažili. 

Ďakujeme, že o nás dáte vedieť :)

Lektori:

Lucia Ďurdinová, Daniel Godány

Tábor je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa tento detský tábor? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o tábore
Páči sa ti tábor? Povedz o tábore svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku