Metóda predpôrodnej prípravy Hypno pôrod

Organizátor kurzu: Harmony Mama
Metóda predpôrodnej prípravy Hypno pôrod
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava
Lycejná 6504/4
Centrum Radosť
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Kontakt

Obsah kurzu

Prínos tejto metódy:

PRE MAMIČKU - cíti sa pokojnejšie, bezpečnejšie a uvoľnenejšie. Jej tehotenstvo je spokojné a radostné. Táto metóda napomáha k eliminácii strachu a napätia z nadchádzajúceho pôrodu. To má za následok vylučovanie tých správnych hormónov pred aj počas samotného pôrodu. Častokrát nie je preto potrebné do celého procesu nijako zasahovať alebo siahať po prostriedkoch na utlmenie bolesti. Mamička cíti viacej sily, energie a sebavedomia.

PRE BÁBÄTKO  - umožňuje bábätku prísť na tento svet pokojne, s láskou a častokrát aj bez použitia liekov. Je pokojnejšie, zdravšie, dobre papá a spí a menej často plače.

PRE OTECKA BÁBÄTKA  - aktívne sa pôrodu zúčastňuje, je podporou pre svoju partnerku a uvedomuje si, že zohráva dôležitú úlohu pri narodení svojho dieťatka.

Hypno pôrod je metóda predpôrodnej prípravy, ktorá využíva silu relaxácie, hlbokého uvoľnenia  a vizualizácie. Stavia na aktívnej spolupráci tela a mysle a smeruje k odstráneniu strachu, obáv a stresu. Na základe toho ustupujú aj bolesti čo umožňuje pokojnejší, plynulejší a oveľa pohodlnejší príchod bábätka na svet.

To, ako príde človiečik na svet, je najsilnejším zážitkom v jeho celom živote. Jeho príchod a prvý kontakt s matkou a otcom ovplyvnia jeho budúce vzťahy, jeho vnímavosť a aj celú jeho psychiku. Mali by sme si dať preto záležať na tom, aby sme ho privítali pokojne a s láskou.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Víkendový kurz prípravy na pôrod
Nezisková organizácia Centrum pre rodinu Kvapka
Sedemtýždňový kurz
Nezisková organizácia Centrum pre rodinu Kvapka