Podvojné účtovníctvo

Organizátor kurzu: Agentúra JASPIS s.r.o.
Podvojné účtovníctvo
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
23.01.2016 - 19.03.2016
Banská Bystrica
Skuteckého 5
budova Evanjelického gymnázia
od 8:00 do 15:00
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

V priebehu kurzu sa zoznámite aj s účtovníckym programom a Vaše znalosti si upevníte výučbou na počítači. Na konkrétnych príkladoch si vyskúšate účtovanie v praxi. Naši lektori vyučujú v programoch, ktoré sami používajú pri svojej práci, preto sa môžete stretnúť napríklad s programom Pohoda, Money S3, Omega, MRP alebo Proluc.

Kurzy dôsledne pripravia účastníkov na prax. Sú vedené lektormi s bohatými skúsenosťami v odbore a poskytujú reálne príklady z účtovnej agendy. Absolventi sú pripravení na samostatné vedenie účtovníctva vďaka aktuálnym informáciám a dostatočnému času venovanému na získanie praktických zručností.V cene kurzu sú študijné materiály, tlačivá, zákon o účtovníctve, skriptá, zošit, pero a vo vybraných mestách bezplatné občerstvenie (káva a čaj). Súčasťou materiálov je aj krátky anglický a nemecký slovník pre účtovníkov.Po úspešnom absolvovaní kurzu "Podvojné účtovníctvo" získate osvedčenie.

Cieľ kurzu

Cieľom kurzu je zvládnutie praktických príkladov, výpočet daní, vyplňovanie tlačív a aplikácia podvojného účtovníctva na počítači.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre začiatočníkov, ktorí nemajú s účtovníctvom praktické skúsenosti a chcú sa naučiť viesť účtovnú agendu v podvojnom účtovníctve, prípadne pre ľudí, ktorí si svoje vedomosti z účtovníctva chcú aktualizovať, rozšíriť a utvrdiť. Naučíte sa samostatne viesť podvojné účtovníctvo, spracovávať všetky tlačivá, daňové doklady a daňové priznania k DPH a k dani z príjmov právnických osôb.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku