ChaChaLand 2015 SILVESTER

Organizátor táboru: ChaChaLand, OZ
ChaChaLand 2015 SILVESTER
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
27.12.2015 - 02.01.2016
Partizánske
Horná Ves
Hotel Lomy
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento tábor
Chcem hodnotiť



O tábore
Poplatky
Kontakt

Obsah táboru

Tohtoročnou novinkou je nové miesto, ktoré ChaChaSilvester prichýli. Zimné dobrodružstvo zažijeme v hoteli Lomy v Hornej Vsi, teda presne na mieste, kde sa história ChaChaLandu začala písať pred takmer 25 rokmi. Dnes je zo strediska moderné, zrekonštruované zariadenie poskytujúce špičkový komfort, útulné izby s vlastnými sociálnymi zariadeniami, skvelú, priestrannú spoločenskú sálu, chutnú kuchyňu (vrátane raňajkových švédskych stolov) a hlavne nádhernú prírodu v okolí. Vďaka väčšej kapacite tohto hotela máme navyše pre vás tento rok okrem zvýšeného pohodlia aj viac miest!

Počas ChaChaSilvestra aj tentoraz zažijete nezabudnuteľnú rozlúčku so starým rokom a oslavu toho nového vo veľkom štýle. Chýbať nebude táborová hra o poukaz na jeden turnus letného ChaChaLandu zdarma!

No a čo všetko počas ChaChaSilvestra stihneme? Tešiť sa môžete na obľúbené zábavno-súťažné programy inšpirované aj televíznymi formátmi, s ktorými sa v letnom ChaChaLande nestretnete, zábavné dopoludňajšie aktivity vonku, nočnú hru s novými úlohami a trasou plnou nástrah, stavanie snehových sôch, dobývanie snechových pevností, neľútostnú guľovačku či zimný DodgeBall.

Zaručená je pestrá zábava na každý deň, ktorá vyvrcholí nablýskaným silvestrovským galavečerom s vystúpeniami detí a animátorov, slávnostnou večerou, tombolou, ohňostrojom a skvelou novoročnou párty.

Tábor je spojený s pobytom:

áno

Páči sa ti tábor? Povedz o tábore svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Teatro
Wachumba ck, s.r.o