Študijný program: Učiteľstvo filozofie (v kombinácii)

Pridať medzi obľúbené Obľúbené

Forma štúdia: denná, externá
Stupeň štúdia: I. stupeň
Dĺžka štúdia v rokoch: 3
Udelený akademický titul: Bc.
Vyučovací jazyk: Slovenský jazyk
Zameranie: Učiteľstvo a vzdelávanie
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento program
Chcem hodnotiť


O programe
Poplatky
Prihláška
Ďalšie informácie
Kontakt

O programe

Absolvent bakalárskeho štúdia je predovšetkým pripravený tak, aby mohol úspešne pokračovať v štúdiu magisterského študijného programu: „Učiteľstvo predmetu …v kombinácii“ a získať tak úplné magisterské vzdelanie, ktoré mu umožní plnohodnotne vykonávať povolanie učiteľa. Absolvent bude schopný pracovať ako asistent učiteľa, školský administratívny a pomocný metodický pracovník. Keďže má primerané teoretické a praktické znalosti z vybraných chemických disciplín môže pôsobiť aj ako špecializovaný pracovník v inštitúciách štátnej a verejnej správy v oblasti monitoringu životného prostredia, resp. ochrany životného prostredia a prírody. Je schopný kvalifikovane vykonávať i práce v rôznych chemických a environmentálnych prevádzkových zariadeniach.

Uplatnenie môže nájsť predovšetkým ako pomocný učiteľ na základných a stredných školách predmetu: „Náuka o spoločnosti“, pracovník na úradoch samosprávy alebo pracovník v kultúrnej oblasti a tiež v rôznych cirkevných službách (administratívny pracovník, animátor mimoškolskej záujmovej činnosti: napr. farská katechéza, animácia programov farnosti, organizovanie podujatí pre deti a mládež...), ako aj v iných oblastiach spoločenského života, kde je potrebný vysokoškolský absolvent humanitného zamerania (kultúra, umenie atď.).
Zaujal ťa program? Máš na školu otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať školu
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o programe
Páči sa ti tento študijný program? Povedz o ňom svojim priateľom!
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s týmto programom?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť tento program.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Ďalšie ponuky školy
Programy
 
Náuka o rodine
0 hodnotení

Absolvent má možnosť uplatniť sa v príprave mladej generácie na manželstvo a rodinný život, na manželské poradenské služby, na sociálnu pomoc rodinám, prácu v centrách rodiny, v orgánoch verejnej..

Hlavná 89, Košice I
Sociálna filozofia
0 hodnotení

Tento študijný program predurčuje absolventa stať sa vysoko žiadaným pracovníkom na trhu práce v kontexte spoločnosti založenej na informáciách. Absolvent má možnosť uplatniť sa v princípe vo..

Hlavná 89, Košice I
Sociálna práca
0 hodnotení

Absolvent tohto študijného programu je pripravený pre výkon sociálno-správnych činností, sociálno-právneho poradenstva prvého kontaktu, sociálneho diagnostikovania a prognózovania, sociálnej..

Hlavná 89, Košice I
Zobratiť všetky...