Študijný program: Fyzikálna chémia

Pridať medzi obľúbené Obľúbené

Forma štúdia: denná
Stupeň štúdia: II. stupeň
Vyučovací jazyk: Slovenský jazyk
Zameranie: Humanitné vedy a umenie, Prírodné vedy, Sociálne a behaviorálne vedy
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento program
Chcem hodnotiť


O programe
Poplatky
Ďalšie informácie
Kontakt

O programe

Absolventi štúdia odboru Fyzikálna chémia, majú teoretické aj praktické znalosti zo základných chemických disciplín, ktoré získali na bakalárskom stupni štúdia podporené špecializovaným zameraním na fyzikálnu chémiu. Skladba študijného programu magisterského stupňa dáva študentom priestor na pochopenie základných chemických princípov a teórií a vzájomnej súvislosti javov. Absolventi študijného programu Fyzikálna chémia majú teoretické znalosti, ktoré im umožňujú pochopiť princípy spektroskopických metód, chemickej katalýzy, procesov elektrochemickeho vylučovania povlakov a ďalšie. Získavajú znalosti z využitia laboratórnych postupov a laboratórnych prístrojov pri syntéze a analýze chemických látok, dokážu matematicky opísať chemické deje a tento aparát využiť na modelovanie dejov. Môžu vykonávať odborné výskumné práce v chemických, biologických a  environmentálnych laboratóriách. Takéto vzdelanie im umožňuje chápať interdisciplinárne súvislosti medzi odbormi a aplikovať vedomosti z jedného odboru v problematike druhého  odboru. Absolvent  bude  mať  vedomosti  z  klasickej  aj  pokročilej termodynamiky, kinetiky  a katalýzy, biofyzikálnej chémie, fyzikálnych nanotechnológií,  spektroskopie a bude  ovládať modernú, predovšetkým inštrumentálnu fyzikálnu a analytickú chémiu.
Zaujal ťa program? Máš na školu otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať školu
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o programe
Páči sa ti tento študijný program? Povedz o ňom svojim priateľom!
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s týmto programom?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť tento program.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Ďalšie ponuky školy
Programy
 
Biológia
0 hodnotení

Absolventi sú spôsobilí vykonávať profesiu biológ na pracoviskách s biologickým zameraním a vo výskumných kolektívoch na vysokých školách, SAV, zdravotníctve, poľnohospodárstve, v potravinárskom a..

Šrobárova 2, Košice
Fyzika
0 hodnotení

Absolvent bakalárskeho štúdia je schopný vykonávať profesiu  fyzik (physicist) . Je značne adaptabilný a komunikatívny, čo ho predurčuje pre tímovú prácu vysokej úrovne.

Šrobárova 2, Košice
Chémia
0 hodnotení

Absolvent študijného odboru chémia má znalosti zo základných vedných odborov anorganická chémia, analytická chémia, biochémia, fyzikálna chémia a organická chémia a z hraničných vedných disciplín..

Šrobárova 2, Košice
Zobratiť všetky...