Cvičenia s bábätkami

Organizátor kurzu: Dance Kids
Cvičenia s bábätkami
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava
Mánesovo námestie 6
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Kontakt

Obsah kurzu

Bábätká sa rozvíjajú najmä pohybom a správnym cvičením môžeme pozitívne ovplyvniť ich celkový vývin. Cvičenie prospieva nielen zdraviu, ale aj k psychickej pohode a zlepšeniu kontaktu medzi rodičom a dieťaťom. Pri cvičení vytvárame deťom stimulačné prostredie a ponúkame im nové možnosti. Deti sa učia hýbať a riadiť svoj pohyb.

Východiskom našej práce je rešpekt voči rodičovi a dieťaťu. Pracujeme vždy s dieťatkom tam, kde sa psychicky aj fyzicky nachádza a pomáhame mu prejsť zo známeho do neznámeho (či už prostredia, pohybu...).

Spolu s rodičom hľadáme spôsoby, ako deti podnietiť k tvorivej práci so svojím telom, pomôckami a hračkami. Vždy dodržiavame zásadu vývinu. Nie je pre nás významné, ako rýchlo vývin pokračuje, ale to, aby jednotlivé fázy prebehli a neboli preskakované. Vždy podporujeme dieťa k dosiahnutiu toho, k čomu samo smeruje.

Cvičíme s deťmi na veľkých aj malých fitloptách, na podložkách, na rukách. Dbáme na správnu východziu polohu a na presnosť prevedenia. Zaraďujeme rôzne masážne techniky a stimulačné aktivity vhodné pre malé deti. To všetko za doprovodu detských pesničiek a riekaniek.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku