Kurz pre škôlkárov ANGLOspeaker

Organizátor kurzu: BENI klub, o.z.
Kurz pre škôlkárov ANGLOspeaker
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
Otvára sa podľa záujmu
Bratislava
Ružinov
MŠ Velehradská
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Overená metóda na výučbu angličtiny s reálnymi výsledkami aj u malých detí!  Zábavnou a hravou formou učíme deti rozprávať a rozumieť po anglicky.

Naša metóda je postavená na „odvahe“.  Deti od začiatku učíme hovoriť v CELÝCH VETÁCH, nielen po slovíčkach.  Teda namiesto „an apple“ učíme dieťa „This is an apple.“.

Bežná výučba učí deti slovíčka + gramatické konštrukcie, prípadne IBA slovíčka. Na tomto základe má dieťa tvoriť vety.  Je to zdĺhavý a pre dieťa náročný proces k ROZPRÁVANIU v cudzom jazyku, ktorý ho môže odradiť.

Preto sme zvolili metodiku učenia v celých vetách, aby sa dieťa pri rozpravaní nezaťažovalo premýšľaním, ako slová pospájať. Namiesto toho venujeme čas a energiu neustálemu opakovaniu vetných konštrukcií  a ustálených fráz v rôznych variácicách, pri rôznych činnostiach a cez asociácie vnímané rôznymi zmyslami. 

Naša metóda fixuje opakovaním celé vety/ustálené vetné konštrukcie, ktoré sa mu budú z mozgu „ponúkať“ a on ju bez rozmýšľania správne povie.

Správnosť  metódy nám potvrdzuje fakt, že deti v našich kurzoch zotrvávajú niekoľko rokov. 

Lekcie sú intenzívne, neustále udržiavame pozornosť dieťaťa. Na lekciách sa k odpovedi dostane každé, aj nesmelé, introvertné či pomalšie napredujúce dieťa.

Používame METODIKY Oxford University – HAPPY SERIES  spolu  s vlastným zásobníkom hier a vizuálnych pomôcok. Rodič NEZAKUPUJE ŽIADNE UČEBNÉ MATERIÁLY, obdržuje pravidelný report o preberanom učive.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre deti od 3 rokov do 6 rokov.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku