Študijný program: Potraviny a technológie v gastronómii

Pridať medzi obľúbené Obľúbené

Stupeň štúdia: I. stupeň
Udelený akademický titul: Bc.
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento program
Chcem hodnotiť


O programe
Poplatky
Kontakt

O programe

bsolvent profesijného študijného programu Potraviny a technológie v gastronómii ovláda problematiku zásad správnej výrobnej praxe a správnej hygienickej praxe na všetkých stupňoch výroby, stravovania a predaja pokrmov a nápojov vrátane teplých a studených pokrmov, hotových jedál, termosterilizovaných polotovarov a pokrmov, šokovo chladených a mrazených pokrmov, lahôdkarských a cukrárskych výrobkov, zmrzliny, nápojov, pokrmov rýchleho občerstvenia, či tradičných pokrmov a jedál rešpektujúc najnovšie trendy. Dokáže aplikovať nové technológie a šetrné postupy úpravy potravín, pokrmov a hotových jedál. Vypracováva kritériá a postupy pre vstupnú, medzioperačnú a výstupnú kontrolu potravín, pokrmov a hotových jedál, zodpovedá za kontrolu kvality vstupných surovín a  hotových pokrmov, polotovarov a jedál. Je samostatný v riadiacich, rozhodovacích a kontrolných procesoch, zostavuje kalkulácie výrobkov a služieb, uzatvára kontrakty na dodávky domácich surovín, produktov a tovarov s garanciou kvality, čerstvosti a bezpečnosti.
Zaujal ťa program? Máš na školu otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať školu
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o programe
Páči sa ti tento študijný program? Povedz o ňom svojim priateľom!
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s týmto programom?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť tento program.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Farmárstvo

0 hodnotení

Bakalársky študijný program - študijný program prvého stupňa - sa zameriava na získanie teoretických a praktických..
Tr. A. Hlinku 2, Nitra

Manažment živočíšnej výroby

0 hodnotení

Inžiniersky študijný program - študijný program druhého stupňa - sa zameriava na získanie teoretických a praktických..
Tr. A. Hlinku 2, Nitra

Manažment rastlinnej výroby

0 hodnotení

Inžiniersky študijný program - študijný program druhého stupňa - sa zameriava na získanie teoretických a praktických..
Tr. A. Hlinku 2, Nitra

Udržateľné poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka

0 hodnotení

Inžiniersky študijný program - študijný program druhého stupňa - sa zameriava na získanie teoretických a praktických..
Tr. A. Hlinku 2, Nitra

Výživa ľudí

0 hodnotení

Inžiniersky študijný program - študijný program druhého stupňa - sa zameriava na získanie teoretických a praktických..
Tr. A. Hlinku 2, Nitra