Študijný program: Biotechnika parkových a krajinných úprav

Pridať medzi obľúbené Obľúbené

Forma štúdia: denná, externá
Stupeň štúdia: II. stupeň
Dĺžka štúdia v rokoch: 2
Metóda štúdia: Prezenčná
Udelený akademický titul: Ing.
Vyučovací jazyk: Slovenský jazyk
Zameranie: Architektúra a staviteľstvo
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento program
Chcem hodnotiť


O programe
Poplatky
Prihláška
Ďalšie informácie
Kontakt

O programe

Absolvent v priebehu štúdia získa vedomosti a zručnosti, ktoré mu umožnia venovať sa projekčnej, expertíznej a realizačnej činnosti v odbore Krajinná a záhradná architektúra. Pozná princípy tvorby zelene v sídlach a krajine. Ovláda prostriedky grafickej a verbálnej prezentácie svojej tvorby. Je schopný navrhovať a projektovať zeleň v krajinnom priestore. Vie spracovať a zabezpečiť komplexný manažment realizácie, údržby a rekonštrukcie vegetačných prvkov v krajine a sídlach. Dokáže navrhovať a realizovať prvky zelene v interiéroch. Pozná metódy a prostriedky hodnotenia kvality rastlinného materiálu. Ovláda technológie produkcie okrasných rastlín a uplatní sa aj v oblasti obchodu s okrasnými rastlinami.

Absolventi sa uplatnia ako tvoriví pracovníci schopní riešiť úlohy krajinného a záhradného architekta.  Majú predpoklady pre manažment tvorby, realizácie a údržby plôch krajinnej a sídelnej zelene. Uplatnia sa v odvetviach  produkcie a obchodu s okrasnými rastlinami, v privátnom sektore aj širšej  podnikateľskej sfére. Môžu sa uplatniť aj ako manažéri produkčných technológií a hodnotenia kvality sadbového a reprodukčného materiálu. Priestor pre uplatnenie nachádzajú ako kvalifikovaní odborníci v oblasti fytosanitárnej starostlivosti o dreviny, pri posudzovaní zdravotného stavu a prevádzkovej bezpečnosti stromov v urbanizovanom prostredí.
Zaujal ťa program? Máš na školu otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať školu
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o programe
Páči sa ti tento študijný program? Povedz o ňom svojim priateľom!
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s týmto programom?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť tento program.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Ďalšie ponuky školy
Programy
 
Krajinné inžinierstvo
0 hodnotení

Študent programu Krajinné inžinierstvo získa poznatky o princípoch ochrany a tvorby životného prostredia, využívania vidieckej krajiny, ako aj vedomosti o súbore opatrení pre vytvorenie ekonomicky..

Tulipánová 7, Nitra
Záhradná a krajinná architektúra
0 hodnotení

Štúdium študijného programu ponúka študentom široké vedomosti o záhradných a parkových úpravách so zameraním na tvorbu vhodného životného prostredia človeka s primeranými sociálnymi, úžitkovými a..

Tulipánová 7, Nitra
Záhradníctvo
0 hodnotení

Študijný program Záhradníctvo ponúka študentom osvojenie si princípov a metód základných vied o živej a neživej prírode a ich využívanie v aplikovaných vedách záhradníctva. Študent získa vzdelanie v..

Tulipánová 7, Nitra