Študijný program: Vozidlá a motory

Pridať medzi obľúbené Obľúbené

Forma štúdia: denná, externá
Stupeň štúdia: I. stupeň
Dĺžka štúdia v rokoch: 3
Metóda štúdia: Prezenčná
Udelený akademický titul: Bc.
Vyučovací jazyk: Anglický jazyk, Slovenský jazyk
Zameranie: Konštrukčné inžinierstvo, technológie a výroba
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento program
Chcem hodnotiť


O programe
Poplatky
Prihláška
Ďalšie informácie
Kontakt

O programe

Absolventi bakalárskeho štúdia študijného programu Vozidlá a motory v študijnom odbore 5.2.4 Motorové vozidlá, koľajové vozidlá, lode a lietadlá sú schopní analyzovať problémy a  možnosti, ktoré sa vyskytujú v rôznych oblastiach praxe súvisiacich s oblasťou dopravných prostriedkov a ich najdôležitejších subsystémov. Získajú základné vedomosti z predmetov všeobecného technického vzdelania, majú všeobecný  prehľad o strojárskej výrobe a jej riadení, odborné poznatky  z oblasti dopravných prostriedkov, spaľovacích motorov,  hydraulických a pneumatických strojov a zariadení, poznatky z  hodnotenia kvality a skúšobníctva dopravných prostriedkov a o  spôsobe plnenia legislatívnych požiadaviek kladených na výrobky a prevádzku dopravných prostriedkov a ich subsystémov.

Absolvent je schopný navrhovať a konštrukčne riešiť časti  dopravných prostriedkov a ich subsystémov aj s využitím moderných počítačom podporovaných technológií vlastných  modernej konštrukcii. Je schopný uplatniť sa v prevádzke dopravných prostriedkov, najmä cestných vozidiel, koľajových vozidiel, spaľovacích motorov, hydraulických a pneumatických strojov a zariadení, pri ich diagnostike, údržbe a opravách. Absolvent spĺňa podmienky na zvyšovanie vzdelania v ďalšom stupni štúdia – inžinierskom, najmä v študijných programoch „Vozidlá a motory“ a „Údržba dopravných prostriedkov“.
Zaujal ťa program? Máš na školu otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať školu
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o programe
Páči sa ti tento študijný program? Povedz o ňom svojim priateľom!
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s týmto programom?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť tento program.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Ďalšie ponuky školy
Programy
 
Obrábanie a ložisková výroba
0 hodnotení

Odborný profil absolventa študijného programu „Obrábanie a ložisková výroba“ charakterizujú teoretické, ale hlavne praktické poznatky o konštruktológii, technologičnosti konštrukcie a strojárskych..

Univerzitná 8215/1, Žilina
Priemyselné inžinierstvo
0 hodnotení

Bakalár získa v priebehu štúdia základné znalosti hlavne z oblastí technických a prírodovedných disciplín, podnikového manažmentu, výrobných a informačných  technológií, podnikovej logistiky,..

Univerzitná 8215/1, Žilina
Počítačové modelovanie a simulácie v strojárstva
0 hodnotení

Inžinier študijného programu Počítačové modelovanie a simulácie v strojárstve tvorivo využíva metódy výpočtu, simulácie a verifikácie modelových riešení pri návrhu mechanických sústav a konštrukcií...

Univerzitná 8215/1, Žilina
Zobratiť všetky...