The British International School Bratislava - MŠ

The British International School Bratislava - MŠ
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
J. Valašťana Dolinského 1/Pekníkova 6
84102 Bratislava - Dúbravka
Slovenská Republika
+421 2 6930 7081
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo túto škôlku
Chcem hodnotiť


O škôlke
Poplatky
Prihláška
Ďalšie informácie
Kontakt

O škôlke

Materská škola s vyučovacím jazykom anglickým pre deti 3 – 6 rokov. Dieťa môže pokračovať vo vzdelávacom procese v British International School na základnej škole (Primary School) a následne na strednej škole (Secondary School). The British International School Bratislava ponúka kompletný vzdelávací program pre deti vo veku od 3 roka do 18 rokov. Z toho vyplýva obrovská výhoda kontinuálneho vzdelávania od predškolského veku až po strednú školu ukončenú medzinárodne uznávaným maturitným programom International Baccalaureate Diploma Programme (IB DP), ktorý je ekvivalentom slovenskej maturity. Študijné programy IGCSE a IB DP, ktoré poskytujeme, otvárajú skvelé možnosti pre našich študentov na špičkových svetových univerzitách. Vyučuje sa podľa anglických národných osnov, v anglickom jazyku a pod vedením kvalifikovaných učiteľov z anglicky hovoriacich krajín. Výuka prebieha v úžasnom medzinárodnom prostredí, kde sa stretávajú deti z viac ako 45 krajín sveta. The British International School Bratislava je akreditovaná Ministerstvom školstva SR a má takmer 100% úspešnosť prijatých na univerzity nielen na Slovensku, ale aj po celom svete. Poslaním školy je vzdelávanie a príprava mladých ľudí všetkých vekových kategórií na úspešné zvládnutie budúcich výziev a na život v medzinárodnej globálnej spoločnosti.

Priestory a prostredie škôlky

Naši študenti využívajú výhody širokej ponuky priestorov a vybavenia školy. Britská medzinárodná škola v Bratislave sa nachádza v dvoch areáloch v Dúbravke (v severozápadnej časti Bratislavy).

Materská škola (Nursery) a predškolské zariadenie (Reception) sa nachádzajú v budove Willows na Dolinského ulici. Prvý a druhý ročník sa nachádzajú v budove Maples na Pekníkovej 4. Základná škola a gymnázium (3. – 13. ročník) v budove Oaks na Pekníkovej 6. Dolinského ulica a Pekníkova ulica sú od seba vzdialené 5 minút chôdze.

Naši študenti využívajú výhody širokej ponuky vybavenia školy.

  • Mladší žiaci materskej a základnej školy majú k dispozícii: veľké, svetlé a vzdušné triedy s priestorom na hranie ako aj na výučbu, knižnicu, počítačovú miestnosť, STEAM miestnosť, hudobné miestnosti, tanečné štúdio, detské ihriská s kvalitným vybavením, viacúčelovú sálu / divadlo, vonkajšie ihrisko s rozlohou 1 296 m2 na rôzne športové aktivity, napr. futbal, basketbal,  tenis alebo bedminton, futbalové ihrisko s umelým trávnikom, atletickú dráhu, basketbaloví ihriská, fitness park, vnútornú telocvičňu, 2 nafukovacie telocvične v zimnom období a spoločenský priestor na zábavu a uvoľnenie.
Zaujala ťa táto škôlka? Máš na škôlku otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať škôlku
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o škôlke
Páči sa ti škôlka? Povedz o škôlke svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s touto škôlkou?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť túto škôlku.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Ďalšie ponuky školy
Základné školy
Stredné školy
 
BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL BRATISLAVA - ZŠ
2 hodnotenia

Sme najväčšia medzinárodná škola v Bratislave s vynikajúcimi pedagógmi, vysokými akademickými štandardami, rodinnou atmosférou a prostredím, ktoré inšpiruje deti k učeniu.  Na základnej škole..

J. Valašťana Dolinského 1/Pekníkova 6, BRATISLAVA - DÚBRAVKA