Študijný program: Geografia – Psychológia

Pridať medzi obľúbené Obľúbené

Forma štúdia: denná
Stupeň štúdia: I. stupeň
Vyučovací jazyk: Slovenský jazyk
Zameranie: Prírodné vedy, Sociálne a behaviorálne vedy
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento program
Chcem hodnotiť


O programe
Poplatky
Ďalšie informácie
Kontakt

O programe

Absolvent medziodborového štúdia je predovšetkým pripravený tak, aby mohol úspešne pokračovať v štúdiu na 2. stupni vysokoškolského vzdelávania. Dôkladne pozná odbory svojej predmetovej špecializácie a jeho výstavbu. Absolvent ovláda základné poznatky a metódy vedných odborov, ktoré sú viazané na študované akademické predmety. Absolvent získava poznatky, odborné a sociálno-osobnostné spôsobilosti, ktoré mu umožnia celoživotne si obnovovať a rozširovať znalosti z akademických predmetov.
Absolventi bakalárskeho medziodborového štúdia, ktorí nebudú pokračovať v štúdiu na magisterskom stupni, môžu nachádzať uplatnenie v pozícii vedecko-výskumného  asistenta  výskumných, predovšetkým  interdisciplinárnych tímov ; v organizáciách technického, hospodárskeho, ekonomického, inžinierskeho a obchodného zamerania, ako i vo sférach nevýrobného charakteru (zdravotníctvo, školstvo, kultúra, sociálna práca a i.). V závislosti od kvalifikačných predpokladov pracovných miest môžu pracovať samostatne alebo ako organická súčasť pracovného tímu, pričom sa riadia  etickými princípmi práce  a  využívajú odbornú kompetenciu medziodborového štúdia.
Zaujal ťa program? Máš na školu otázku, alebo chceš zistiť o nej viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať školu
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma


Vyžiadať informácie o programe
Páči sa ti tento študijný program? Povedz o ňom svojim priateľom!
Zdieľať na facebooku
 
 


Máš skúsenosť s týmto programom?

Podeľ sa so svojími skúsenosťami aj s ostatnými a ohodnoť tento program.
Aj na tvojom názore záleží!

Chcem hodnotiť

Ďalšie ponuky školy
Programy
 
Biológia
0 hodnotení

Absolventi sú spôsobilí vykonávať profesiu biológ na pracoviskách s biologickým zameraním a vo výskumných kolektívoch na vysokých školách, SAV, zdravotníctve, poľnohospodárstve, v potravinárskom a..

Šrobárova 2, Košice
Fyzika
0 hodnotení

Absolvent bakalárskeho štúdia je schopný vykonávať profesiu  fyzik (physicist) . Je značne adaptabilný a komunikatívny, čo ho predurčuje pre tímovú prácu vysokej úrovne.

Šrobárova 2, Košice
Chémia
0 hodnotení

Absolvent študijného odboru chémia má znalosti zo základných vedných odborov anorganická chémia, analytická chémia, biochémia, fyzikálna chémia a organická chémia a z hraničných vedných disciplín..

Šrobárova 2, Košice
Zobratiť všetky...