Hoaxy v medicíne | Webinár

Organizátor kurzu: Inspire Academy
Hoaxy v medicíne | Webinár
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
18.02.2021
18:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Vysmejte sa šarlatánom a naučte sa rozoznávať medicínske nezmysly! Očkovanie spôsobuje autizmus. Rakovina sa dá poraziť vyhladovaním a klystírmi. Konzumácia placenty predchádza popôrodnej depresii. Biorezonancia odhalí všetky vaše diagnózy za pár minút. Svetom sa šíria “zaručené” rady, ako si poradiť s chorobami. V lepšom prípade to ohrozí len peňaženku, v krajnom však môže ísť o život. Naše zdravie a zdravie našich blízkych, najmä keď je v ohrození, je našou achillovou pätou. Zistite s lekárom Rolandom Oravským, ako sa zorientovať v spleti liečebných rád a zoznámte sa s najčastejšími hoaxmi v medicíne. Vo svojej prednáške nám bližšie povie o očkovaní a liečbe rakoviny, o nezmysloch ako MMS, CDS, vitamín B17, prekyslenie organizmu, homeopatia či kvantovanie, ale venovať sa bude aj hoaxom o kokosovom oleji či škodlivosti mlieka. Nástrahy nás čakajú na každom kroku, nenechajme sa nimi obalamutiť!

MUDr. Roland Oravský
je lekár, publicista a spisovateľ. V súčasnosti pôsobí ako internista v nemeckom meste Chemnitz. Je členom a spoluautorom článkov skupiny Lovci šarlátanov, ktorá sa snaží vyvracať nezmysly a mýty v medicíne. Píše taktiež vzdelávacie články z oblasti medicíny na invivomagazin.sk, v minulosti prispieval aj do denníkov SME, Denník N a do časopisu Quark. Vo svojom voľnom čase sa úspešne venuje literárnej tvorbe, v ktorej spája prvky trileru, krimi a scifi.  

Lektori:

Roland Oravský

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Vývin citových vzťahov od narodenia po dospelosť | Webinár
0 hodnotení

Každý z nás sa rodí do siete určitých vzťahov a či chceme či nie, na ich kvalite záleží nie len to, či prežijeme do dospelosti, ale aj to, aká z nás bude osobnosť. Spôsoby, akými sa vyrovnávame so..

Inspire Academy
Vedenie ľudí k zodpovednosti a samostatnosti prostredníctvom komunikácie
0 hodnotení

Počúvate občas od ľudí vety, ktoré vás štvú? Stáva sa vám, že druhí niečo sľúbia, neurobia to a potom sa vyhovárajú? Túžite priviesť druhých k zodpovednosti za ich správanie či dosiahnuť zmenu v ich..

Inspire Academy
Radkin Honzák: Manuál na paniku a úzkosť | Webinár
0 hodnotení

Ako keď si nevšimnete posledný schod, vaše telo je plné nahnevaných včiel, na hlavu vám padá celé nebo alebo sa topíte a neviete, ako vyplávať nad hladinu. Tak niektorí ľudia popisujú svoju..

Inspire Academy
Zobratiť všetky...