ÚSPEŠNE DO CIEĽA: Dopravná výchova

Organizátor podujatia: Materské Centrum Budatko
ÚSPEŠNE DO CIEĽA: Dopravná výchova
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
09.11.2018
Bratislava
Holíčska 30
Materské centrum Budatko
10:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo toto podujatie
Chcem hodnotiť



O podujatí
Poplatky
Objednávka
Kontakt

Obsah podujatia

V sobotu 8.9.2018 sme v materskom centre BUDATKO zahájili sezónu 2018 / 2019 pilotnou akciou k dlhodobému projektu Úspešne do cieľa, na ktorom spolupracujeme s Materskou školou Holíčska 30. Je zameraný na vzdelávanie v oblasti dopravnej výchovy od útleho veku. Tento náš zámer podporil Nadačný fond DELL v Nadácii Pontis. Za získané prostriedky sme zakúpili prenosné dopravné značenie a svetelné semafory, prenosnú križovatku a kolobežky. V rámci projektu sme chceli pripraviť v areáli škôlky aj predelové čiary, prechody, kruhový objazd a šípky, tento zámer sme odložili do doby, kedy budú opravené chodníky v areáli materskej školy aby mala investícia plnohodnotný a dlhodobý efekt.



Počas pilotnej akcie sa deti mohli zoznámiť s dopravnými značkami. Na ihrisku materskej školy boli pre nich pripravené zaujímavé zábavné a vzdelávacie stanoviská, na ktorých si mohli osvojiť používanie  dopravných značiek v praxi. Napríklad pri stanovišti „výstraha na ceste“ obchádzali rôzne prekážky alebo sa formou hľadania dvojíc zoznámili s dopravnými značkami umiestňovanými v rámci sídliska. Po absolvovaní všetkých stanovíšť čakala na ne vodičská skúška. Po jej absolvovaní obdržali tzv. Budatkovský vodičský preukaz.
S akciami pokračujeme aj v zime, pre deti sme prirpavili zaujímavé aktivity zamerané na ďalšie vzdelávanie v tejto téme, hry na obľúbenej križovatke či so značkami.

Zaujalo ťa toto podujatie? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac?
Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o podujatí
Páči sa ti podujatie? Povedz o podujatí svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku