Akadémia mládeže

Organizátor kurzu: Mondo International Academy
Akadémia mládeže
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
06.04.2018 - 31.03.2022
Bratislava
Záhradnícka 60
Mondo International Academy
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Akadémia mládeže Vítame Vás na stránke Akadémia mládeže – MONDO YOUTH ACADEMYV rámci našej ponuky vzdelávania na Mondo International Academy sme vytvorili programy, ktoré sa uskutočňujú len v čase prázdnin, čím zabezpečíme, že deti majú užitočný program a vy môžete takýmto spôsobom vyplniť ich voľný čas.Pýtajú sa Vás neustále Vaše deti ako čo funguje? odkiaľ čo pochádza? Dajte Vašim deťom možnosť pochopiť veci a súvislosti, ktoré sú pre nás dospelých samozrejmosťou.Naše jedinečné vzdelávanie formou hry naučí Vaše deti samostatne uvažovať, tvoriť a inovovať. Vaše deti sa majú možnosť dozvedieť viac zo sveta astronómie, tvorby projektov, významu logistiky a ďalších sfér, ktoré ich nútia rozmýšľať, tvoriť a hľadať príčiny. Prečo Astronómia?  Pretože tam všetko začalo. Na základe praktickej ukážky v našom planetáriu a prostredníctvom vlastnej tvorby spočívajúcej v príprave našej slnečnej sústavy, vysvetľujeme zákonitosti vesmíru. Prečo Projektový manažment?  Pretože všetko musí mať svoj správny postup. Chcete, aby si Vaše deti uvedomili, čo všetko treba naprojektovať pred tým, než postavíte dom? Prečo Logistika?  Pretože všetko má svoju cestu od výrobcu až po spotrebiteľa. Prostredníctvom nášho programu vysvetlíme Vašim deťom, ako sa ich obľúbená hračka vyrába a akú dlhú cestu musí prejsť, aby sa dostala do ich detskej izby.

Cieľová skupina

Deti a mládež od 8 do 14 rokov

Osvedčenie:

Certifikát

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
Kurzy pre deti
 
Účtovníctvo v praxi
0 hodnotení

Účtovník – Akreditovaný program Program účtovník je programom, ktorý ponúka účastníkom komplexné znalosti v oblasti účtovníctva. Svojim jedinečným, logicky usporiadaným obsahom obsiahne celý..

Mondo International Academy
Strategický manažment ľudských zdrojov
0 hodnotení

Strategický manažment ľudských zdrojov (angl. Strategic Human Resource Management) zahrňuje poznatky, ktoré potrebuje manažér na to, aby mohol svoju prácu vykonávať efektívne a to bez ohľadu na to,..

Mondo International Academy
Lobing
0 hodnotení

Profesionálny lobing je jedným z nástrojov vplyvu súkromného, ale aj verejného, či občianskeho (tretieho) sektora na konkrétne verejné inštitúcie, čím sa napĺňa jeden zo základných princípov každej..

Mondo International Academy
Zobratiť všetky...