Lean Six Sigma Green Belt – ONLINE

Organizátor kurzu: ICG Integrated Consulting Group Slovakia s. r. o.
Lean Six Sigma Green Belt – ONLINE
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
11.03.2021 - 09.04.2021
24.03.2021 - 22.04.2022
8 dňové školenie (jazyk školenia: ANGLIČTINA) prebehne v termíne 11.-12.3.; 18.-19.03.; 29..30.3.; 8.-9.4.2021, vždy v čase 8:30-13:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Aj my v ICG vnímame potrebu premeniť niektoré funkčné koncepty a prispôsobiť ich súčasným potrebám. Začali sme našim najžiadanejším školením – LSS Green Belt, ktoré sme transformovali do plnohodnotného online kurzu. Od samotného začiatku sme si vedomí odlišností, ktoré online školenie prináša, a preto sme kompletne prepracovali naše tréningové postupy. Máme pre Vás pripravený intenzívny online tréning, ktorého súčasťou je aj online koučing Vášho projektu skúseným konzultantom ICG.

Školenie Green Belt poskytuje ucelenú znalosť metodiky Lean a Six Sigma pre zlepšovanie procesov. Poslucháči sú po absolvovaní školenia schopní vyhľadať príležitosti pre zlepšenie a následne viesť stredne veľké procesné projekty.

Školenie predstaví budúcemu Green Beltovi všetky fázy cyklu DMAIC (štruktúrovaný postup riadenia projektov) so zameraním na praktické precvičenie kľúčových nástrojov v každej z týchto fáz. Simulačná hra, prípadové štúdie, analýzy a praktické cvičenia zaručujú pochopenie jednotlivých nástrojov aj ich následné využitie.

Školenie je zakončené prípravou na certifikáciu, po splnení podmienok certifikácie je absolventovi udelený diplom Certifikovaný Lean Six Sigma Green Belt, ktorý patrí k medzinárodne uznávaným certifikáciám.

Prečo môže byť online školenie práve pre Vás?
  • Podpora dvoch skúsených Master Black Beltov na celom online kurze aj po jeho skončení
  • Menšia časová náročnosť počas dňa – školenia je rozdelené do viac časových blokov: 8 x dopoludňajšie virtuálne školenie (8:30 – 13:00) + možnosť odpoludňajšej konzultácie a rekapitulácie + úlohy a cvičenia, individuálny koučing a výklad s každým účastníkom, práca v skupine a záverečný certifikačný test (dohromady absolvujete 48 hodín)
  • Zachovanie základných pilierov: Simulačné hra, práca v tíme (virtuálna), výklad s elektronickým white-boardom, online skúšobné otázky a test aj samotná certifikácia
  • Výučba bez cestovných nákladov a celodennej neprítomnosti v zamestnaní
  • Možnosť využitia nových digitálnych nástrojov (ZOOM, Menti, Orchidea a Odoo platforma) a zvýšenie interaktivity programu
  • Zachovaná možnosť diskusií s ostatnými účastníkmi z iných spoločností v reálnom čase pomocou virtuálnych mini-workshopov vďaka digitálnym aplikáciám
  • Garancia kvality na školenie, ako je naším dobrým zvykom
  • Kompletné materiály zaslané poštou pred školením pre pohodlnejšiu výučbu
  • Lepšia cena oproti klasickému prezenčnému kurzu

V celkovom súčte každému účastníkovi venujeme podstatne viac času ako u klasického kurzu. Súčasťou sú aj individuálne video hovory a možnosť chatu po celú dobu kurzu aj po ňom.

Cieľová skupina

Procesní manažéri, Lean manažéri, projektoví manažéri, vlastníci procesov

Odborný garant:

Ing. Milan Gazdík

Lektori:

Milan Gazdík, Libor Čadek

Osvedčenie:

áno

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Design To Cost Akadémia
ICG Integrated Consulting Group Slovakia s. r. o.