Workshop: Anatómia naplnených vzťahov

Organizátor kurzu: topcoach.sk
Workshop: Anatómia naplnených vzťahov
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
15.02.2018
Bratislava
Hviezdoslavovo námestie 20
Impact Hub Bratislava
18:00-20:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Vzťahy predstavujú jednu z najkomplikovanejší ľudských potrieb, ale zároveň sú pre nás esenciálne pre existenciu a naplnený život. Preto vás srdečne pozývame na tento workshop pod taktovkou vzťahovej koučky Janette Šimkovej. 

Čomu sa na workshope budete venovať:
  • 1+1 koľko je to vo vzťahu??
  • 3 druhy lásky
  • 4 skrytí nepriatelia vzťahu
  • 5 jazykov lásky
  • 6 nebezpečných partnerských hier
  • 7 spôsobov, ako sa správne hnevať
  • 8 tajomstiev pri riešení konfliktov
  • 9 komunikačných hriechov vo vzťahu
  • 10 záväzkov pre naplnený partnerský život 

Prečo sa workshopu zúčastniť: k úplnému poznaniu samých seba nikdy nemôžeme dospieť v izolácii, ale len v kontexte vzťahov. Keď sme chápaní a prijímaní takí, akí sme, rastieme. Preto sa oplatí zamyslieť nad vzťahmi vo svojom živote. Ani nie tak nad ich kvantitou, ako skôr nad ich kvalitou.

Pre koho je workshop určený: pre každého, kto má vzťahy v hodnotovom rebríčku vysoko. Sme sociálne bytosti, a tým aj vzťahové. Odjakživa máme potrebu prepájať svoje životy so životmi iných. Je jednoduché s niekým sa spojiť, umenie je s niekým nadviazať skutočné spojenie.

Ciele workshopu: naše vzťahy k ostatným sú tým najlepším, najdôveryhodnejším obrazom toho, kto sme a čo môžeme ponúknuť. Nič iné sa tomu nevyrovná. Byť si toho vedomý znamená správať sa vo vzťahoch s rešpektom a úctou voči sebe, aj voči iným.  Ako to dosahovať sa potrebujeme učiť, aby sme boli dobrými a hodnotnými partnermi, s ktorými ostatní radi uzatvárajú spojenectvo. Účastníci si urobia sebareflexívne cvičenie, aby si zodpovedali: Ktoré ich vzťahy sú najdôležitejšie? Čo im dávajú? Čo do nich vkladajú? Ako ich oni sami obohacujú? V odpovediach nájdu to, čo potrebujú v otázkach vzťahovosti riešiť.

Ako bude workshop prebiehať: interaktívnym sprostredkovaním teoretických východísk spolu s praktickým nácvikom, modelovaním a simulovaním preberaných tém, sebakoučovaním a riadenou diskusiou. S možnosťou účastníkov smerovať svojimi otázkami priebeh zážitkového vzdelávania.

Čas: 18:00-20:00

Miesto konania: Impact Hub Bratislava 

Kapacita workshopu: kapacita je obmedzená na 20 miest. 

Lektorka workshopu: Janette Šimková
Koučka, lektorka a motivačná spíkerka.Mgr. Janette Šimková je priekopníčkou životného a vzťahového koučingu na Slovensku. Vo vlastnej 9-ročnej praxi odkoučovala viac než 2500 hodín. Je autorkou úspěšného blogu, vystupuje ako rečníčka a spolupracuje s médiami. Vo vydavateľste Portál jej vyšla motivačná sebarozvojová kniha Žijte své lepší já. Zameriava sa na inovatívne prístupy vo vzdelávaní dospelých, kreuje workshopy venované sebarozvoju a sebazdokonaľovaniu tak pre biznis prostredie, ako aj pre verejnosť.Pri sprevádzaní ľudí využíva model pre koučovanie párov a rodiny, ktorému sa učila u Marilyn Atkinson PhD. (Erickson College International) a metodológiu Results Coaching Systems Davida Rocka. Je tiež členkou Európskej rady pre koučovanie a mentoring (EMCC). 

Lektori:

Mgr. Janette Šimková

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku