(Ne)Udržateľná párty – aby sa takto mohli zabaviť aj ďalšie generácie

(Ne)Udržateľná párty – aby sa takto mohli zabaviť aj ďalšie generácie
(Ne)Udržateľná párty – aby sa takto mohli zabaviť aj ďalšie generácie / Foto: FB VYBER SI

Bratislava 3.10. 2016 - Neudržateľná párty otvorí svoje brány už v piatok 14. októbra v Ateliéri Babylon v rámci obľúbeného festivalu Jeden Svet. Na svoje si prídu milovníci divadla, vernisáží, ale aj priaznivci kapely La3no Cubano. Záver párty bude patriť  DJ-ovi a latino rytmom.

 

Platforma mimovládnych rozvojových organizácií si pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o svet okolo seba, pripravili párty, aká tu ešte nebola. Chcú ňou poukázať na rozdiely medzi rozvojovým a vyspelým svetom a zároveň prichádzajú s praktickými príkladmi, ako môže každý prispieť k tomu, aby sa zmiernili najpálčivejšie problémy ľudstva. O tom svedčí aj slogan, ktorý si zvolili – Aby sa takto mohli zabaviť aj ďalšie generácie.

 

Na (Ne)udržateľnej párty vás preto čaká bohatý program:

  • 18:30 hod. – Divadelné predstavenie pod názvom Zachráň si svojho Afričana
  • 20:00 hod. – Vyhlásenie výherných fotografií a článkov súťaže Dôstojný život pre všetkých, ako aj výstavu výtvarných prác z projektu pre deti a mládež pod názvom VODA, prírodné dedičstvo Slovenska, vyhlásenej pod záštitou Slovenskej komisie pre UNESCO
  • 21:00 hod. – Hudobná smršť v podobe multižánrovej slovenskej kapely La3no Cubano
  • 22:00 hod – Zábava s DJ-om

 

Okrem toho váš čaká globálna kuchyňa, cyklogenerátor, živé knižnice, recyklovaná móda a iné vychytávky.

 

(Ne)udržateľná párty nadväzuje na tradíciu Rozvojového dňa a tento rok sa bude konať celkovo v troch mestách Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach. V Bratislave je súčasťou známeho festivalu Jeden Svet.

 

Viac informácií nájdete na mamnavyber.sk.

 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

(Ne)udržateľná párty je súčasťou Rozvojového festivalu, organizovaného pod záštitou slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie. Podujatie je financované zo zdrojov Európskej únie a Slovak Aid v rámci projektov Media 4Development, Európskeho projektu pre slovenské predsedníctvo v EÚ 2016 a Budovanie kapacít rozvojových aktérov v kontexte medzinárodnej rozvojovej agendy po roku 2015 a prípravy na predsedníctvo SR v Rade EÚ.
Platforma mimovládnych rozvojových organizácií (Platforma MVRO) je záujmovým združením právnických osôb - strešnou organizáciou 30 slovenských mimovládnych organizácií, ktoré sa zaoberajú najmä zahraničnou rozvojovou a humanitárnou pomocou. Jej úlohou je predovšetkým zastupovať spoločné záujmy svojich členských organizácií na domácej pôde i v zahraničí, ovplyvňovať tvorcov politík rozvojovej spolupráce a zvyšovať povedomie širokej verejnosti o otázkach rozvojovej pomoci.


Zdieľať na facebooku