FESTHRY 2018 v Trnave - víkend plný hier, hračiek a zábavy

V Trnave sa bude opäť konať každoročný fesival hier FESTHRY 2018
V Trnave sa bude opäť konať každoročný fesival hier FESTHRY 2018 / Foto: FB FestHry Trnava - festival hier, hračiek a zábavy

Už po deviaty krát môžete zažiť 16. - 18. februára 2018 v Mestskej športovej hale v Trnave víkend plný spoločenských hier. Pre deti i dospelých sú pripravené strategické, rodinné i zábavné party hry, stavebnice, hlavolamy, stolný futbal, air-hockey, ale nebude chýbať ani tradičný šach. Novinkou pre LEGO® fanúšikov okrem klasického stavania budú mozaiky, autá na diaľkové ovládanie ale i balónový pohon a ďalšie prekvapenia. Na deti ako každý rok čakajú nafukovacie atrakcie, detský kútik, v rámci sprievodného programu divadielka, maľovanie na tvár, hodiny angličtiny, či tanečné vystúpenie.

 

Zdroj: FB

 

Podujatie bude plné súťaží a turnajov o zaujímavé ceny, kde si prídu na svoje všetky vekové kategórie. Pri stoloch návštevníkom radi pomôžu skúsení promotéri, Hry bude možné zakúpiť u predajcov.

Organizátorom podujatia je Mestská rada mládeže v Trnave, mesto Trnava a ihrysko.sk.

Viac informácií o našom podujatí nájdete na facebookovom profile FestHry Trnava - festival hier, hračiek a zábavy alebo na stránke www.festhry.sk.

Čítajte viac o téme: Hry pre deti
Zdieľať na facebooku