Projekt Me Myself & I hľadá na leto študentov!

Projekt Me Myself & I hľadá na leto študentov!
Projekt Me Myself & I hľadá na leto študentov! / Foto: AIESEC

Projekt Me Myself & I je projekt, ktorého cieľom je ponúknuť mladým ľuďom novú perspektívu na budúcu kariéru prostredníctvom neformálneho vzdelávacieho programu, počas ktorého zahraniční lektori pomáhajú študentom zlepšovať ich uvedomenie si seba samého ako aj ich mäkké a tvrdé zručnosti potrebné pre ich osobný profesionálny rozvoj.

 

Organizátorm projektu je medzinárodná študentská organizácia AIESEC. Tvoria ju mladí nadšení dobrovoľníci, ktorých cieľom je pozitívny dopad na spoločnosť prostredníctvom osobnostného rozvoj študentov zahraničnými stážami, členským programom ako aj rôznymi projektmi akým je aj Me Myself & I.

 

Tatiana Galdunová je študentka vysokej školy, ktorú vízia tejto organizácie prostredníctvom účasti na tomto projekte pred dvomi rokmi očarila a leto v taktomto tíme si vyskúšala.

 

 

"Blížilo sa leto, to prelomové leto, kedy som už nebola stredoškoláčkou, ale ešte ani vysokoškoláčkou. Žiadne plány na vyplnenie času sa nečrtali a mňa už pomaly, ale isto prechádzala chuť sedieť doma. Na facebooku mi zrazu vyskočil príspevok o projekte so zahraničnými lektormi. Potešila som sa takejto alternatíve, pretože maturitu som už mala v kapse a predstava, že si budem môcť vylepšiť a preskúšať moju angličtinu, mi padla celkom vhod. Link o letnom projekte som poslala mojej kamarátke Slávke a bolo dohodnuté."

 

Projekt sa konal na Technickej univerzite. Celé toto rozhodnutie dopadlo nad jej očakávania. A čo si z tých pár dní aj po dvoch rokoch stále nosí so sebou?

"Jednoznačne spomienky a hrejivé pocity, ktoré ma zaplavia zakaždým, keď si spomeniem na tých pár zahraničných bláznov, ktorí nás učili ako vyslovovať „teşekkür ederim“ alebo ako sa povie po indonézsky ako sa máš, či na tých pár AIESEC bláznov, ktorí sa nás snažili každé ráno prebrať a dodať energiu nejakým tancom, a ktorí nám ochotne venovali kúsok zo svojich prázdnin a celé to pre nás spískali. Taktiež ten pocit, keď som vedela, že každé ráno ma čaká medzinárodná tlupa kamarátov, ktorí ma poznajú, rozumejú mi. Či ten pocit celého sveta v jednej miestnosti, " spomína Tatiana.

 

V prípade, že máte aj vy záujem zúčastniť sa fantastického leta so svetom na dlani, prihlášku nájjdete tu: Prihláška.

 

Projekt bude organizovaný v dvoch kolách a to 18. až 29. júla 2016 a 1. – 12. augusta 2016.

Prihlásiť sa je možné do 04.07.2016.

Viac sa môžete dočítať aj na samotnej web stránke  organizácie: aiesec.sk.

Čítajte viac o téme: Kurzy | Školenia
Zdieľať na facebooku